Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Σας ενημερώνουμε, ότι οι υφιστάμενες ψηφιακές δομές του Υπουργείου  https://eclass,sch.gr ,  τα Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία http://ebooks(Ε-Books), το Ψηφιακό Εκπαιδευτικό Υλικό Φωτόδενδρο και τα Ψηφιακά Διδακτικά Σενάρια Πλατφόρμα Αίσωπος  είναι ήδη οργανωμένες ανά βαθμίδα (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΕΠΑΛ), μάθημα και ενότητες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μαθητές και εκπαιδευτικούς.
    Σκοπός είναι να βοηθήσουν τα παιδιά  να διατηρήσουν επαφή με την εκπαιδευτική διαδικασία και όχι να καλύψουν την ύλη, πράγμα που θα γίνει με κεντρικό σχεδιασμό από το Υπουργείο Παιδείας.
    Εμείς αποφασίσαμε όλες τις προτάσεις μας να τις αναρτούμε εδώ στο blog του σχολείου  ,όπου θα τις βρίσκετε ...κλικάροντας στην αντίστοιχη τάξη στον σύνδεσμο ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΥΛΙΚΟ ΑΝΑ ΤΑΞΗ στο δεξί μέρος της σελίδας, που βρίσκεστε τώρα. Όταν αρχίσει να "τρέχει" η διαδικασία, θα ενημερωθείτε σχετικά.
  Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το σχολείο μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο τηλέφωνο 210-4519839 (εργάσιμες μέρες και ώρες) ή να στείλετε μέιλ στη διεύθυνση mail@50dim-peiraia.att.sch.gr.
    Καλή δύναμη , υπομονή, θετική διάθεση και υγεία! 

1 σχόλιο: