Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Καλές γιορτές!

 Οι μαθητές και οι δάσκαλοι του σχολείου ευχόμαστε σε όλους

"Καλά Χριστούγεννα" και

ο καινούριος χρόνος να είναι γεμάτος

υγεία και πολλές χαρές!







Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

"Πώς μπορώ να βάλω όρια στο παιδί μου;" ομιλία - συζήτηση

 

Αγαπητοί γονείς,

   Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 14/01/2022 από τις  17:00΄ έως τις 19.00΄, θα διεξαχθεί στο χώρο του σχολείου μας, ενημερωτική ομιλία με θέμα:

"Πώς μπορώ να βάλω όρια στο παιδί μου;" από την Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης του Σχολείου, που αποτελείται από την Ψυχολόγο Ανθή Φακούδη και την Κοινωνική Λειτουργό Κατερίνα Σταμπούλογλου.  Μετά το τέλος της ομιλίας θα ακολουθήσει συζήτηση. 

   Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή έως τις 23/12/2021 στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση 50dimpei@sch.gr ,προκειμένου να αποφασιστεί και ο τρόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης λόγω του γνωστού προβλήματος έλλειψης χώρου (σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα γίνει εξ αποστάσεως μέσω webex)


Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

EU Code Week: Οι Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού

 

Οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του σχολείου μας, στα πλαίσια του μαθήματος της πληροφορικής, συμμετείχαν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού.

Δείτε την δραστηριότητα του σχολείου μας στην ιστοσελίδα του CodeWeek, κάνοντας κλικ εδώ.

   Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Προγραμματισμού είναι μια πρωτοβουλία βάσης, την οποία στηρίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή,  που έχει ως στόχο να κάνει τον προγραμματισμό και τον ψηφιακό γραμματισμό προσιτό σε όλους, με διασκεδαστικό και ενδιαφέροντα τρόπο.

    Μπράβο στους μαθητές μας της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης και στην  εκπαιδευτικό Πληροφορικής του σχολείου κ. Λάσκαρη Μαρία!



Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Οδηγίες για τη χρήση της πλατφόρμας Edupass -αντιμετώπιση προβλημάτων ταυτοποίησης μαθητών

 Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ


1. Εισέρχεστε στη διεύθυνση edupass.gov.gr και κάνετε κλικ στο “Ξεκινήστε εδώ”

2. Επιλέγετε “Πρόσβαση σε χώρους Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση/Ειδικής Αγωγής"

3. Επιλέγετε "Δήλωση self test μαθητών/τριών-Έκδοση Σχολικής Κάρτας¨" Κάνετε κλικ στο "'Συνέχεια"

Απαιτείται ταυτοποίηση. Κάνετε κλικ στο "Σύνδεση"

4. Στην σελίδα “Σε ποιον φορέα έχετε λογαριασμό” επιλέγετε ΓΓΠΣΔΔ (κωδικούς TaxisNet) ή κωδικούς κάποιας τράπεζας (web banking)

Αν επιλέξετε να εισέλθετε μέσω ΓΓΠΣΔΔ, θα ζητηθεί το όνομα χρήστη και ο κωδικός taxisnet. Κάνετε κλικ στο "Σύνδεση" και αν η αυθεντικοποίηση είναι επιτυχής, πατάτε στη συνέχεια "Αποστολή"

5. Ελέγχετε τα στοιχεία σας και κάνετε κλικ στο "Συνέχεια"

6. Θα ζητηθούν τα στοιχεία του σχολείου μας

Περιφέρεια: Αττικής

Περιφερειακή Ενότητα: Πειραιώς

Δήμος: Πειραιώς

Κατηγορία: Δημοτικά Σχολεία

Τύπος: Ενιαίου Τύπου Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία

Σχολείο: 50ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά

7. Συμπληρώνετε τα στοιχεία του παιδιού σας και τα στοιχεία του self test και κάνετε κλικ στο <<Υποβολή>>

Τι κάνουμε όταν η πλατφόρμα δεν "βρίσκει" τον/την μαθητή/τρια

Κατόπιν ερωτημάτων αναφορικά με αδυναμία εύρεσης μαθητή στην πλατφόρμα edupass, σας ενημερώνουμε πως για την αναζήτηση στην εφαρμογή edupass οι γονείς θα πρέπει να εισάγουν το ΟΝΟΜΑ, το ΕΠΩΝΥΜΟ και την Ημ. Γεννησης του παιδιού όπως ακριβώς είναι δηλωμένα στο σχολείο. Άρα πρέπει να διασταυρώσουν με το σχολείο ότι δηλώνουν ακριβώς ότι έχει δηλωθεί στο myschool.
Επίσης, η 
εφαρμογή edupass ταυτοποιεί ΟΝΟΜΑ, το ΕΠΩΝΥΜΟ και την Ημ. Γεννησης του παιδιού όπως ακριβώς είναι δηλωμένα στο σχολείο με το μητρώο του ΑΜΚΑΕλέγξτε τα στοιχεία όπως είναι δηλωμένα στο σχολείο  και τα στοιχεια του Μητρώο του ΑΜΚΑ. Δείτε τα στοιχεία στο μητρώο του ΑΜΚΑ στο gov.gr στην διαδρομή Αρχική / Πολίτης και καθημερινότητα / Στοιχεία πολίτη και ταυτοποιητικά έγγραφα / Εύρεση Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Οι γονείς διορθώνουν τα στοιχεία του παιδιού είτε:

● στο σχολείο αν το λάθος είναι εκεί

● με επίσκεψη σε ένα ΚΕΠ για να διορθωθούν τα στοιχεία του ΑΜΚΑ. Εναλλακτικά, η διόρθωση του ΑΜΚΑ μπορεί να γίνει και με τηλεδιάσκεψη με υπάλληλο του ΚΕΠ. Επισκεφτείτε το gov.gr στην διαδρομή Αρχική / Πολίτης και καθημερινότητα / Στοιχεία πολίτη και ταυτοποιητικά έγγραφα / Μεταβολή στοιχείων στον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)

Έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας Edupass

 Aπό τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 ;έχει τεθεί σε λειτουργία για τις δημόσιες σχολικές μονάδες η πλατφόρμα edupass.gov.gr. H πλατφόρμα αφορά επί του παρόντος μόνο τις σχολικές μονάδες της δημόσιας πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής 

 Υπόχρεοι υποβολής στην πλατφόρμα edupass.gov.gr δήλωσης συμμετοχής με φυσική παρουσία στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία στις δημόσιες σχολικές μονάδες είναι:

 (α) οι μαθητές/τριες, 

(β) το εκπαιδευτικό προσωπικό και μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.),

 (γ) κάθε άλλο φυσικό πρόσωπο, που συμμετέχει με φυσική παρουσία σε κάθε είδους εκπαιδευτική διαδικασία που διενεργείται εντός των χώρων της δημόσιας εκπαιδευτικής δομής («επισκέπτες»), όπως για παράδειγμα φοιτητές/τριες που πραγματοποιούν πρακτική άσκηση στη σχολική μονάδα.

 Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.minedu.gov.gr/news/50530-26-10-21-i-leitourgia-tou-edupass-gov-gr-epekteinetai-stis-sxolikes-monades-tis-dimosias-protovathmias-defterovathmias-ekpaidefsis-kai-eidikis-agogis


Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Εργαστήρια δεξιοτήτων

 

Το σχολείο μας κατά το σχολικό έτος 2021-22 θα υλοποιήσει τη δράση  του Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας, με τίτλο «Εργαστήρια Δεξιοτήτων»

Τα Εργαστήρια Δεξιοτήτων αποτελούν καινοτόμο διδακτική και εκπαιδευτική δράση. Τα παιδιά θα συμμετέχουν σε 4 Θεματικούς κύκλους με τίτλους: 

1.     Ζω Καλύτερα – Ευ ζην

2.     Φροντίζω το Περιβάλλον

3.     Ενδιαφέρομαι και Ενεργώ – Κοινωνική Συναίσθηση και Ευθύνη

4.     Δημιουργώ και Καινοτομώ – Δημιουργική Σκέψη και Πρωτοβουλία

Ο καθένας από αυτούς περιλαμβάνει διαφορετικές και ενδιαφέρουσες υποενότητες.

Στόχος είναι η ενίσχυση της καλλιέργειας δεξιοτήτων ζωής, μάθησης, τεχνολογίας κι επιστήμης.

Το πρόγραμμα εντάσσεται  στο ωρολόγιο πρόγραμμα του Σχολείου και οι μαθητές/τριες θα εργάζονται  με τον εκπαιδευτικό της τάξης και τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων. 



Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) μαθητών

 

Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται του μέτρου, τα παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου 6μήνου. Η είσοδος των μαθητών/μαθητριών στο σχολείο γίνεται με επίδειξη και όχι προσκόμιση βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο φορές την εβδομάδα,προ Τρίτης και Παρασκευής και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα. 

Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής μονάδας ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα. Ο δεύτερος έλεγχος, συστήνεται να διενεργείται την 3η ημέρα μετά τον πρώτο σύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 53950/4-9-2021 (Β΄4054) ΚΥΑ.

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά

 


   Ο αγιασμός για την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021-22 θα γίνει

τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 στις 9.00΄.π.μ.

Στο χώρο του σχολείου θα εισέλθουν ΜΟΝΟ οι μαθητές του σχολείου

φορώντας τις μάσκες τους και έχοντας κάνει αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self test) ,όπως προβλέπεται.

Μετά το πέρας του αγιασμού (περίπου στις 9.20΄ με 9.30΄)

θα παραλάβετε τα παιδιά από την έξοδο .

Σημειώνεται ότι θα πρέπει να τηρηθούν από όλους τα προβλεπόμενα  μέτρα προστασίας.


 

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

10 Μαΐου επιστρέφουμε στο σχολείο με ασφάλεια

     Τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 ξεκινά η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων με την υποχρεωτική   εφαρμογή του μέτρου του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) για τον κορωνοϊό από όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας. (εκπαιδευτικούς, μαθητές, λοιπό προσωπικό).

Η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που ρυθμίζει τα θέματα αυτά είναι δημοσιευμένη  στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΦΕΚ  

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται το τεστ  θα το προμηθεύεστε δωρεάν από φαρμακείο με την επίδειξη του ΑΜΚΑ του μαθητή . Για την τρέχουσα εβδομάδα θα διενεργείται δύο (2) φορές, προ Δευτέρας και Πέμπτης και πριν την έναρξη των μαθημάτων. Ο έλεγχος συνιστάται να διενεργείται έως και  είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα.. 

Δείτε σχετικό βίντεο για τη διαδικασία διενέργειας του τεστ

https://www.youtube.com/watch?v=uqy9EtE1uuE&t=3s

Οι γονείς θα δηλώνουν το αποτέλεσμα του τεστ στη πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/ μέσω της οποίας θα εκδίδεται σχολική κάρτα, την οποία θα έχουν μαζί τους οι μαθητές κάθε μέρα και θα την επιδεικνύουν στον εκπαιδευτικό της τάξης την πρώτη ώρα της Δευτέρας και της Πέμπτης ή όποτε τους ζητηθεί. 

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόσβαση σε εκτυπωτή, μπορείτε να παραλάβετε εκτυπωμένη από το σχολείο την Παρασκευή 7/5/2021 και ώρα 12.00΄ -13.00΄τη σχετική δήλωση , να την συμπληρώσετε  χειρόγραφα και να την υπογράψετε . 




 Είναι αυτονόητο ότι πέραν των παραπάνω ισχύουν τα γνωστά μέτρα του ΕΟΔΥ (υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους, διαφορετικά διαλείμματα, αερισμός αιθουσών κ.ά.). Συνεχίζεται, επίσης, το μέτρο της σταδιακής  αποχώρησης των μαθητών από το σχολείο και όλα γενικά τα μέτρα υγιεινής και προστασίας που εφαρμόζονταν στο σχολείο μας πριν την αναστολή της λειτουργίας.  

Όλοι μαζί με υπευθυνότητα και καλή διάθεση θα επιστρέψουμε ασφαλείς στο σχολείο μας.

                                  

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Τηλεφωνική γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης



   
Αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία της τηλεφωνικής γραμμής μπορείτε να διαβάσετε στην ενημερωτική επιστολή πατώντας   εδώ


Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

200 χρόνια από την Επανάσταση του ΄21 - Διαδραστικοί χάρτες

    Για να γνωρίσουν οι μικρότεροι και να θυμηθούμε οι μεγαλύτεροι 

Ο χάρτης της ελληνικής επανάστασης

Οι κυριότερες πολεμικές αναμετρήσεις της Επανάστασης

Τα δημοτικά τραγούδια του ΄21


                                                     Ευγένιος Ντελακρουά "Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου"                       

                                                                  

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Παράταση εγγραφών σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά

     Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την  Φ.6/31623/Δ1/19-3-2021 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ οι εγγραφές μαθητών/τριών στα δημόσια Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία παρατείνονται ως και την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021.

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Εγγραφές στο Ολοήμερο Πρόγραμμα για το σχ. έτος 2021-22

     Όσοι γονείς/κηδεμόνες ενδιαφέρεστε για την εγγραφή του/των παιδιού/ών σας  στο Ολοήμερο Πρόγραμμα για το σχ. έτος 2021-22 θα πρέπει να προσκομίσετε στο σχολείο ή να αποστείλετε ηλεκτρονικά  την αίτηση- δήλωση που θα βρείτε εδώ .

Καλή Σαρακοστή!

 

Χαρταετοί στην Ακρόπολη
                         Νικ. Χατζηκυριάκος-Γκίκας ,1952

Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Ενημερωτικό webinar σε γονείς για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά

 



Ενημερωτικό webinar σε γονείς 👨‍👧‍👦για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 18:30 μμ. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Γραμμής βοηθείας help-line.gr Κορμάς Γεώργιος ενημερώνει τους γονείς για τους κινδύνους που διατρέχουν τα παιδιά στο διαδίκτυο και τους τρόπους προστασίας τους. Αναλύονται τα νέα δεδομένα από τη σημερινή υπερέκθεση των παιδιών στο διαδίκτυο και δίνονται συμβουλές και κατευθύνσεις για προβληματικές συμπεριφορές.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ

👉https://saferinternet4kids.gr/forms/forma-help-line/

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

#staysafeonline


    Η Γραμμή Βοηθείας 'help-line 210 6007686′ απευθύνεται σε παιδιά & εφήβους και τις οικογένειές τους, παρέχοντας υποστήριξη και συμβουλές για θέματα που σχετίζονται με τη χρήση του Διαδικτύου, του κινητού τηλεφώνου και των ηλεκτρονικών παιχνιδιών (παρενόχληση, εξάρτηση, επιβλαβές περιεχόμενο κ.λπ).

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Εγγραφές μαθητών/τριών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2021-22

   Οι εγγραφές μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Α΄ Δημοτικού το σχολικό έτος 2021-22 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2021. Εγγραφές μετά της 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.

   Για το σχολικό έτος 2021-22 στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου εγγράφονται τα παιδιά που γεννήθηκαν από 1-1-2015 έως και 31-12-2015.

    Ενημερωθείτε διεξοδικά από τη σχετική εγκύκλιο εδώ

   Στο σχολείο μας οι εγγραφές θα γίνονται εργάσιμες ημέρες από τις 10.00΄ έως τις 13.00΄

   Βρείτε εδώ την αίτηση - υπεύθυνη δήλωση εγγραφής.

   Τα όρια της σχολικής περιφέρειας του σχολείου θα τα βρείτε στον παρακάτω

    ΠΙΝΑΚΑ ΟΡΙΩΝ ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

 με βάση την οδό και τον αριθμό της μόνιμης κατοικίας σας.



 Δείτε την ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην είσοδο του σχολείου με κωδικοποιημένες  πληροφορίες για τις εγγραφές.

Ανακοίνωση για την εγγραφή  μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη

για το σχολικό έτος 2021-2022

ΠΟΤΕ;

Ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές των μαθητών/-τριών που θα φοιτήσουν

στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού σχολείου, κατά το σχολικό έτος 2021-2022

αρχίζουν τη Δευτέρα 1η Μαρτίου 2021 και λήγουν την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

 

ΠΟΙΟΙ;

Φέτος, στην Πρώτη Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα εγγραφούν υποχρεωτικά

παιδιά που γεννήθηκαν από 1-1-2015 μέχρι και 31-12-2015

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ


 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Α.  Υποβάλλονται κατά την εγγραφή :

1.

Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση

Θα την παραλάβετε από το Σχολείο και θα συμπληρώσετε τα απαραίτητα στοιχεία ή θα την βρείτε στο μπλογκ του σχολείου: 50dimpeiraia.blogspot.com

2.

Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου

Θα την πάρετε από το Νηπιαγωγείο

3.

Αποδεικτικό Διεύθυνσης κατοικίας

Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (π.χ. συμβόλαιο , λογαριασμός ηλεκτρικής ενέργειας, λογαριασμός τηλεφώνου, φορολογική δήλωση )

4.

Βιβλιάριο Υγείας

Φωτοτυπία των σελίδων εμβολιασμού του μαθητή ή άλλο στοιχείο από το οποίο προκύπτει πως έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια

5.

Ατομικό Δελτίο Υγείας

Από κρατικό νοσοκομείο ή από ιδιώτη παιδίατρο

Β. Απαιτείται για την εγγραφή :

6.

Πρόσφατο Πιστοποιητικό γέννησης

Αναζητείται αυτεπάγγελτα από το σχολείο

Γ. Πρόσθετα δικαιολογητικά κατά περίπτωση:

7.

Εάν το παιδί πάσχει από χρόνια ασθένεια, σχετική ιατρική γνωμάτευση

8.

Σε περίπτωση μαθητών-τριων με αναπηρία ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, γνωμάτευση από Κ.Ε.Σ.Υ.  ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη δημόσια υπηρεσία, χωρίς αυτή να αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής

9.

Δικαστική Απόφαση ή Ιδιωτικό Συμφωνητικό Επιμέλειας (σε περίπτωση διαζυγίου ή διάστασης)

 

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

Οι αλλοδαποί μαθητές, εγγράφονται στην Πρώτη Τάξη,

προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά που αναφέρονται παραπάνω,

καθώς και ληξιαρχική πράξη γέννησης  ή ομοειδές πιστοποιητικό, επίσημα μεταφρασμένο,

χωρίς να είναι απαραίτητη η πρόσφατη ημερομηνία έκδοσης

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι εγγραφές στο 50ο Δημ. Σχολείο Πειραιά θα γίνονται εργάσιμες μέρες από τις  10:00΄ έως τις 13:00΄

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Διευθύντρια του σχολείου στο τηλέφωνο 210-4519839 ή να επισκεφθείτε το μπλογκ του σχολείου 50dimpeiraia.blogspot.com