Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Ολοκαίνουριες και οι βρύσες στην αυλή του σχολείου!

   Με πρωτοβουλία και  φροντίδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου οι βρύσες της αυλής άλλαξαν και είναι πια ολοκαίνουριες .με την ευγενική χορηγία των πλακιδίων ,που εξασφάλισε από το κατάστημα Κυπριώτη η μητέρα μαθητών του σχολείου μας κ. Ράνια Παπουτσά, και την προσωπική εργασία του κ. Αντώνη Χανιώτη.
  Τους ευχαριστούμε όλους πολύ!



                                                                              (φωτογραφίες Μ. Ράπτης)

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Η αυλή μας έγινε ολοκαίνουρια!

    Οι εργασίες αναμόρφωσης της αυλής του σχολείου ολοκληρώθηκαν σήμερα. Από αύριο τα παιδιά μας θα έχουν στη διάθεσή τους έναν όμορφο και ασφαλή χώρο για τα διαλείμματα ,το παιχνίδι και τη Γυμναστική τους.







Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Ευχαριστήριο από το Make A Wish

  Η προσφορά μας στο Make A Wish Ελλάδος θα βοηθήσει να γίνει πραγματικότητα η ευχή της μικρής Ευγενίας. Ευχαριστούμε όλους όσοι σνέβαλαν σ' αυτό!




Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Παρουσίαση προγράμματος στη Στέγη Γραμματων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση

    Την Παρασκευή 1/2/2019 οι μαθητές της Ε' τάξης του σχολείου μας συμμετείχαν στην παρουσίαση του προγράμματος "DIY: Φτιάχνουμε τα δικά μας μουσικά όργανα" ,που υλοποιήθηκε στην τάξη τους. Η παρουσίαση έγινε στις εγκαταστάσεις της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και συμμετείχαν  σχολεία της Αττικής που επίσης υλοποίησαν  το πρόγραμμα.
    Τα παιδιά παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία τα μουσικά όργανα που έφτιαξαν τα ίδια με την καθοδήγηση του κ. Γιάννη Κοτσώνη, έπαιξαν μουσική με τους ήχους που ανακάλυψαν και μοιράστηκαν με όλους τους συμμετέχοντες τις εντυπώσεις και τα συναισθήματά τους.
  Ήταν μια ξεχωριστή και πολύτιμη εμπειρία!