Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Η γιορτή μας για την επέτειο του Πολυτεχνείου

  Οι μαθητές της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης παρουσίασαν σήμερα μια εξαιρετική γιορτή, που ετοίμασαν με τις δασκάλες τους και τη μουσικό του σχολείου . 
  Με  λόγια και τραγούδια ανέδειξαν το νόημα της εξέγερσης, αλλά και τη σημασία του να αγωνίζεται ο άνθρωπος καθημερινά για αξιοπρέπεια και δημοκρατία ενάντια στον υφέρποντα φασισμό των ημερών μας.
   Ευχαριστούμε τους γονείς που βοήθησαν στο σήσιμο της γιορτής.
  Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τις δασκάλες τους, τις κ. Λούβρου και Σπανού, και στη μουσικό κ. Βάλβη!
 
 
















Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Η αυλή μας αλλάζει

    Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  το " Ίδρυμα Αγγελικούσης  Αντώνιος και Ιωάννης" ανέλαβε να αναμορφώσει την αυλή του σχολείου μας.
   Οι εργασίες ξεκίνησαν και ήδη έχουν τοποθετηθεί οι καινούριες μπασκέτες. Θα ακολουθήσει η επίστρωση της αυλής και των άλλων εξωτερικών επιφανειών.
  Περιμένουμε με ανυπομονησία την ολοκλήρωση του έργου που θα ομορφύνει το σχολείο μας και θα δημιουργήσει ένα ολοκαίνουριο και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά μας.
 Οι πρώτες εικόνες
 

  





Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Το τρένο των συναισθημάτων

  Την Παρασκευή 2/11/2018 επισκεφτήκαμε το κέντρο εκπαιδευτικών προγραμμάτων ΕΝΕΚΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ στην Αργυρούπολη και ταξιδέψαμε με το τρένο των συναισθημάτων.
  " Όταν ένα τρένο έχει φτερά και ταξιδεύει στις χώρες των συναισθημάτων τα παιδιά βιάζονται να επιβιβαστούν για το παραμυθένιο ταξίδι. Οι μικροί ταξιδιώτες θα γεμίσουν τα βαγόνια με επιθυμίες και όνειρα. Θα Ταξιδέψουν στις χώρες του θύμου, της λύπης, του φόβου, της χαράς και της αγάπης. Θα μάθουν να επιλέγουν σωστά τις λέξεις, τις εικόνες, τα χρώματα, τις κινήσεις και τα τραγούδια που ταιριάζουν σε κάθε συναίσθημα."
  Αυτό το ταξίδι κάναμε κι εμείς.